Desigual – barevná inspirace ze Španělska

Na přelomu července a srpna jsme udělali radost sobě i vám, a na našem e-shopu se začaly objevovat první vlaštovky v podobě úžasných modelů značky Desigual. V dnešní době zná tuto značku snad každá moderní žena – milujete ji stejně jako my?

trikoakalhoty

  • Stylové rifle DSGL s páskem v ceně za 1 289 Kč

 

 

 

 

Čím je DSGL tak výjimečný?

Modely značky Desigual poznáte na první pohled – jsou originální, jedinečné a čiší z nich radost ze života i vášeň pro styl. Typická je většinou výrazná, mnohdy kontrastní barevnost a osobité grafické zpracování. Velmi často najdeme na modelech Desigual motivy květin, doplněné různými ornamenty, barevnými cákanci či nášivkami v odlišně texturovaném materiálu.

svetrasukne

 

 

 

 

satyaboty

 

Originální vzdušné šaty DSGL za 1 709 Kč •

 

Extravagantní lodičky na vysokém podpatku Justfab za 299 Kč •

 

Historie Desigual v kostce

Ačkoli nám může připadat, že je značka Desigual produktem nového milénia, opak je pravdou. Vznikla totiž už roku 1984 ve španělské Barceloně. Právě místní kolorit, architektura a slunné počasí jsou nekonečnou inspirací pro tým designerů. Důkazem popularity značky Desigual je také spolupráce se světovým návrhářem Christianem Lacroix nebo uměleckým uskupením Cirque du Soleil.

zimni

 

 

 

 

Desigual na svetmodni.cz

Chcete vědět, co konkrétně můžete od této populární značky najít na našem e-shopu? Těšit se můžete na originální halenky a trička, neotřelé sukně různých délek i střihů, mimořádně ženské a sexy šaty nebo nekonvenční kalhoty a rifle. Na zimu se pak můžete vybavit originálními kabáty nebo bundami.