Jaký styl k vám sedí podle znamení horoskopu?

Horoskop prý ovlivňuje celou řadu věcí v našem životě. Někdo na něj věří, někdo zase ne – ale když se dá dohromady s tak zábavnou věcí, jakou je móda, nemůže nikomu uškodit. Proto jsme pro vás a vaše pobavení sestavili ideální dresscode pro každé znamení zvěrokruhu. Tak co, sedí to vaše?

Beranberan

Berani se v módě rádi drží klasiky. Nekopírují slepě módní trendy, ale raději si vytvářejí své vlastní. Jelikož je beran ohnivé znamení, neměl by u vašeho outfitu chybět alespoň malý doplněk v barvě ohně – tedy v odstínech ohnivé červené, od oranžové až po rudou. Tato barva vám dodá sílu. Ačkoli upřednostňujete kalhoty, neměla byste se bát sáhnout po sukni či šatech – budete působit více ženským dojmem.

bykBýk

Býk představuje smyslné znamení země. Ženy zrozené ve znamení býka se obvykle oblékají především pohodlně, do materiálů příjemných na dotek. Preferují zemité odstíny barev, jako je hnědá, černá, šedá nebo béžová. Tyto přírodní tóny občas rády podtrhnou zeleným nebo smaragdově zbarveným kouskem. Rády ukazují kůži, ovšem pozor na to, aby jejich outfit nepůsobil lacině – pokud odhalíte horní část těla, oblečte si k ní dlouhé kalhoty nebo sukni, a naopak.

Blíženciblizenci

Blíženec je žena mnoha tváří a stejně tak i mnoha stylů. Jeden den si vezme roztrhané rifle a tenisky, další den pak bude za dámu v elegantních šatech a lodičkách na vysokém podpatku. Nenecháte se omezovat jednotnou barevností a váš šatník v sobě ukrývá kousky ve všech barvách duhy, ze všech známých i méně známých materiálů. Potrpíte si i na šperky, ze všeho nejraději nosíte různé náramky, ideálně v barvách.

rakRak

Ženy ve znamení raka jsou velmi citlivé a emotivní. Podle nálady střídají i své oblečení, takže jejich momentální rozpoložení na nich poznáte na první pohled. Preferují pastelové tóny před křiklavými a výraznými barvami, nejraději mají pudrovou modrou nebo zelenkavou. Z materiálů dávají přednost ryze ženským látkám, jako je krajka nebo hedvábí. Mají také silnou citovou vazbu k oblečení či šperkům, zděděným po předcích.

Levlev

Sebevědomé lvice vypadají dobře snad úplně ve všem, co si obléknou. Nemají potřebu sledovat a kopírovat módní trendy, jelikož je samy udávají. Zlatá barva je pro ně jako stvořená – je to barva slunce, stejně jako zářivá nebo slunečnicová žlutá. Nemusí se bát ani výraznějších vzorů, sednou jim především ty zvířecí. Lvice mají často krásné nohy, neměly by se proto bát je ukázat světu.

pannaPanna

Panny jsou často puntičkářky a perfekcionistky, což platí i pro jejich oblečení. V jejich perfektně uklizeném a srovnaném šatníku najdeme klasické kousky v tlumenějších barvách, jakými jsou holubí šedá nebo béžová. Cizí jim nejsou ani něžné květinové potisky, volánky nebo fiží – podstatné pro ně je, aby vždy působily čistě a upraveně.