Známe vítěze barev pro rok 2021!

blog3

 

Ultimate Gray a Illuminating. Tyto dvě barvy bychom těžce spojovali, jelikož určitě každá z nás má svůj oblíbený černý kousek (a ne jeden, přiznejme si to :-)), který dokážeme využít na 1000 způsobů. Pojďme si to ale přeložit do našeho rodného jazyka a zjistit, kde se tyto barvy vlastně berou.  

 

 

Jasná žlutá a ultimátně šedá barva. To je český název pro barvy, které vycházejí ze světoznámého barevného vzorníku Pantone. Mají navozovat pocit optimismu (žlutá) a pohodlí (šedá). 

 

 

Trochu jsme pátrali a zjistili jsme, že vzorník Pantone využívají hlavně výrobci textilií, barev, vláken i plastů. Zastání tohoto barevného standardu je v celosvětovém měřítku. Pantone Color Institute, firma založena počátkem šedesátých let, vybírá každý podzim za pomoci světových ikon barvy pro nadcházející rok.

 

 

Jsou to dvě nenásilné barvy, které ve svém spojení dokáží navodit příjemnou atmosféru nejen v módním průmyslu, ale i v interiéru či jiných bytových doplňcích. 

  

Nebojte se zakomponovat barvy do interiéru 

blog4

 

Jak vidíte, barvy se dají krásně využít i v interiéru. Díky využitelnosti šedé barvy, je možné se s barevnými kombinacemi pořádně vyřádit.

 

Zkusme tedy pro letošní rok odložit černou a začít trochu experimentovat.

  

Pro naše čtenáře, kteří dočetli až sem, máme slevový kód NOBLACK25. Pouze pro prvních 100 zákazníků.
Využijte slevu - 25% na jakýkoliv kousek našem e-shopu. 
(Veškeré slevy se sčítají, pro načtení slevy zadejte slevový kód v nákupním košíku.)


button2_2