Nechte se inspirovat našimi tipy na podzimní outfity

Je na čase si přiznat, že slunečné počasí je bohužel pryč a vystřídají ho chladná rána i deštivé dny.

Připravili jsme pro vás několik tipů na trendy outfity, ve kterých vám určitě zima nebude.

 

1) Kostky

Kostky jsou v kurzu každý podzim a my pro vás vybrali sukni, kterou snadno sladíte se zavinovacím svetrem s dekoltem do "V". Na vrch oblékněte delší kabát s podílem vlny a páskem na zavázání. Vše doplňte kotníčkovou obuví na podpatku a malou kabelkou.

1

 

Nebojíte se výraznějších barev? Náš kostkovaný kabát v rudé červené je pro vás to pravé. K němu neutrální pletený rolák od značky Heine a jakékoliv černé rifle. Ke kabátu se perfektně hodí červené polobotky na tkaničky a kabelka přes rameno.

2

 

2) Kožíšky

 Jak jsme vás již informovali v předešlém článku, tento podzim jsou velmi IN různé kožíšky a chlupatiny.

Zkuste krátkou medvídkovou bundu se zapínáním na zip, olivově zelené kalhoty a svetřík zdobený flitry. Kotníčkové boty s přezkami dodají celému outfitu motorkářský vzhled. To nejnutnější si uložte do kabelky ve vzhledu vaku.

5

 

 Následující outfit se výborně hodí třeba do divadla nebo na večeři.

V černých krajkových šatech značky Vila Bekky s dlouhým rukávem budete vypadat naprosto skvěle. Přes ně přehoďte pletené pončo s umělou kožešinkou a k tomu barevně ladící kotníčkové boty na podpatku. Peněženku, telefon a klíče uložte do malé kabelky se zlatým řetízkem.

6

 

3) Modrá - barva roku 2020

Možná ani nevíte, že barvou tohoto roku je klasická modrá...

Velmi oblíbeným kouskem mezi ženami jsou šaty. A co když se ochladí? Zvolte ty pletené!

Například tmavě modré s dlouhým rukávem a třpytivým detailem na zádech. K šatům vypadají skvěle vysoké kozačky nad kolena. Zahalte se do slušivého kabátu s páskem a celý outfit doplňte o sametovou kabelku s prošíváním.

3-1

 

Zahřejte se v tmavě modré parce s kožíškem na kapuci. K ní stylové rifle s vyšším pasem a pohodlnou mikinu s potiskem. Na nohy kotníčkové tenisky se zipem. Skvěle vám poslouží textilní kabelka, kterou lze nosit i jako batůžek.

4

 

4) Pohodlí především

 Víte, že máme i spoustu funkčních bund a dalšího outdoorového oblečení?

Softshellová bunda s kapucí neprofoukne a zároveň přežije i nějaký ten deštík. Dále jsme pro vás vybrali rifle s motivem hvězdiček a komfortní mikinu se zapínáním na zip, ke které se hodí bílo-růžové sportovní tenisky Kappa

8

 

Pokud vás ani sychravé počasí nezastaví a chodíte se pravidelně proběhnout, sportovních legín není nikdy dost. Funkční triko z rychleschnoucího materiálu je nutnost. V prošívané bundě vám bude dostatečně teploučko a v teniskách Skechers se vám poběží úplně samo.

7