Maxi sukně na všechny způsoby

Pestré, rozevláté, vzorované nebo nenápadné? V MAXI sukni budete prostě neodolatelná!

 

Dlouhé sukně prostě k teplému počasí patří. Jsou romantické a mají tu výhodu, že skryjí veškeré nedostatky. Kromě toho se drží v popředí už nějaké to léto a z módy jen tak nevyjdou.

Sandálky (2)

Pestré, rozevláté, vzorované nebo nenápadné?

Maxi sukně jsou prostě neodolatelné a je z čeho vybírat. Alespoň jednu sukni až na zem byste v šatníku měla mít. Dá se výborně kombinovat se zbytkem oblečení a vy si jí prostě zamilujete. V ní si totiž budete připadat jako královna léta.

Sandálky (1)

Nedostatky na nohou? Nevadí!

Dlouhá sukně až na zem skryje nejen chloupky, ale i další nedostatky. Ať jde o štípance od komárů, suchou pokožku nebo kila navíc. Tak proč se v horkých letních dnů mučit v kalhotech nebo riflích, když existuje lepší volba.

Pohodlí především

Další výhodou maxi sukně je její pohodlí. Pokud tedy nezvolíte příliš upnutý materiál, můžete se v ní volně pohybovat, sednout si někde v parku na trávník. A ač se to nezdá, hodí se do parných dnů, protože při chůzi příjemně ochlazuje. Pohybem totiž pod sukní zvíříte vzduch, a to je také jeden z důvodů, proč jsou dlouhé sukně tak oblíbené v zemích, kde teploty atakují pomalu čtyřicet stupňů. Také samozřejmě bráníte slunečním paprskům, takže se nespálíte. Dlouhou sukni oceníte i při dlouhém večerním sezení někde u sklenky vína nebo na dobré večeři.

Vybírejte podle typu postavy

Možná si myslíte, že dlouhá sukně je prostě dlouhá sukně, existuje jen jeden typ a ten je pro všechny. Ale není tomu tak. I u tohoto kousku oblečení musíte vybírat podle typu postavy. Jestli máte krátké nohy, noste sukni v pase, abyste je opticky prodloužila. Své také udělají sandálky na klínku. Štíhlé ženy si mohou dovolit jakýkoli druh dlouhé sukně, úzké i rozevláté.

Pokud patříte k těm kteří mají vetší zadní partii, tak sáhněte po sukni, která bude úzká v bocích a dole se rozšiřovat, opticky tak vytvoříte vzhled přesýpacích hodin.

Sandálky

 

Jak kombinovat sukni s dalšími kousky?

Dlouhá sukně se dá kombinovat téměř se vším, ale dejte si pozor na barvy. Určitě si pořiďte alespoň jednu maxi sukni v jedné barvě, abyste pak lehce zkombinovala vršek. Pozornost věnujte i botám, nejlépe se hodí žabky nebo sandálky ale také skvěle vypadají tenisky, nejlépe ale v bílé barvě.

K sukni do pasu si zastrčte vršek dovnitř, naopak k bokové sukni nechte vršek volně, ale ten by měl být spíše upnutější. Slušet vám bude například top s ramínky.