Největší trendy letošního podzimu

Všechny listy ze stromů se nám již pomalu snesly na zem a ráno nás na nose tu a tam polechtá mrazík. Ano, podzim je v plném proudu. Lékem na podzimní splín je pro každou ženu nákup nového oblečení, botiček, kabelek a dalších módních nezbytností. U nás na e-shopu jich najdete tisíce a my vám nyní poradíme, jak a co si vybrat, pokud chcete držet krok s nejnovějšími trendy.

Červená má zelenou

Jedním z nejvýraznějších trendů je pro sezónu podzim/zima červená barva ve všech svých odstínech. S červenou barvou prostě neuděláte chybu – pokud víte, jaký odstín vám bude slušet.

cervena

  • Máte-li světlé vlasy i obočí a k tomu světlé oči, budou vám slušet spíše teplejší tóny – rajčatová červeň, sytější odstíny vlčího máku, ale i lososová nebo melounová.
  • Pokud máte vlasy tmavě blond až středně hnědé a vaše pokožka se dobře opaluje, zvolte odstíny červené s nádechem do růžova. Dobře budete vypadat v malinové nebo burgundské červené.
  • Jestliže jste rusovláska nebo jsou vaše vlasy kaštanově hnědé a vaše pokožka je pihovatá, budete vypadat nejlépe v tlumenějších odstínech, laděných trochu do oranžova jako je cihlová nebo korálová červeň.
  • Jste-li výrazný typ s tmavými vlasy i obočím a dobře se opalující pokožkou, zvolte syté a plné odstíny červené v barvách zralého ovoce – třešňová a vínová červená jsou pro vás jako dělané.

  

Mezi vzory vede kostkakostka

Klasické kostkované košile, ale i šátky, šaty nebo sukně se opět vrací do módy. Dejte si ale pozor, abyste ji nekombinovala s jiným typem vzorku – výsledek by mohl působit poněkud „přeplácaně“.

Pokud se necítíte na příliš divoký top nebo šaty, zkuste experimentovat s legínami nebo barevnými punčochami – čím bláznivější, tím lépe.

 

botyakabelka

 

Do práce se stylem

Pokud vám vaše zaměstnání nedovoluje extravagantní módní výstřelky, nemusíte věšet hlavu. V kurzu jsou totiž i umírněné kombinace, které jsou jako stvořené do kanceláře. Sukně v délce „midi“ (ke kolenům nebo těsně pod ně) a pletený svetr v kombinaci s maxi kabelkou působí profesionálním dojmem, a navíc vám bude v této kombinaci příjemně teplo. Na nožky obujte kotníkové boty, pokud možno na co nejvyšším podpatku.