Dne 19.4 máme dovolenou, objednávky budou odeslány v ponděli 22.4. Děkujeme

Co si obléci na silvestrovskou party?

Poslední večer v roce je skvělou příležitostí k tomu trochu se odvázat a zapomenout na konvence, kterými nás často svazuje všední den. Ve zkratce tedy platí: bláznivě barevné, třpytivé, pošité flitry a odvážné – čím více, tím lépe. Nebojte se tedy být za hvězdu večera a pojďte si spolu s námi projít módní trendy pro poslední noc roku 2017.

třpytZářivá jako hvězdná obloha

Jakkoli se třpytky, glitry a flitry nehodí do vašeho běžného pracovního šatníku, na Silvestra platí přesný opak – třpyťte se a sviťte jako o život ????. Stejně jako v minulém roce budou i letos v kurzu outfity, laděné do odstínů drahých kovů – zlaté, stříbrné i méně obvyklé bronzové. Pokud do stejného tónu sladíte i kabelku a boty, budete zaručeně za hvězdu. Pokud se necítíte na „celolesklou“ verzi, můžete zkusit umírněnější variantu s černými cigaretovými kalhotami a odvážnějším glamour topem nebo halenkou.

 

 

Ukažte kůži – ale decentně!krajka

Skvělým prostředkem k tomu, jak vzbudit představivost ale zároveň neukázat úplně všechno, je krajka. Dobře vypadá jak na šatech, tak i na halenkách a topech nebo overalech, které jsou samy o sobě skvělou volbou na silvestrovskou party. Pro mimořádnou příležitost, jakou je právě poslední noc roku, může být krajka na vašem outfitu umístěna i odvážněji, než jste zvyklá.

 

 

crazyPopusťte uzdu barvičkám

Na Silvestra se nemusíte bát ani divokých, pestrých a odvážných barev – a to tím spíše, jste-li velmi mladá. Na oslavě přeci máte právo se pořádně vyřádit – a to platí i pro barvy vašeho oblečení. Skvělá je sytě růžová, slunečnicová i kanárková žlutá, limetkově zelená, tyrkysová nebo fialová. Totéž platí i pro kabelku a boty.

 

 

 

Pro milovnice klasiky

Pokud si ani na jeden večer v roce neumíte představit, že byste se oblékla do něčeho tak odvážného, jako jsou třeba metalické šatičky nebo overal, sáhněte po klasice – malých černých šatech. Aby vás ale nikdo nepřehlédl, zkuste si k nim vzít alespoň červené lodičky a kabelku ve stejném odstínu.