Zůstaňte i v horku elegantní: pořiďte si sandálky

Ať už se teploty šplhají přes tropickou třicítku, nebo je venku pošmourno a zamračeno, sandály jsou na léto volbou číslo jedna. Vaše nožka se v nich totiž nebude potit, protože krásně větrají, a ani vám nehrozí, že by vám jako pantofle náhle sklouzly z nohy.

Černé elegantní sandálky na úzkém podpatku jsou jako stvořené pro kombinování elegantních letních outfitů: ať už na pracovní poradu nebo na romantické dostaveníčko.

sandaly1

Když okolní vzduch připomíná Saharu

I když máte v zaměstnání nadiktovaný přísný dresscode, nemusíte se ani ve velkém horku příliš trápit. Vyzkoušejte kombinaci elegantních šortek z příjemného materiálu v letním béžovém odstínu a černého topu s nařaseným dekoltem. K tomu obujete naše vysoké sandálky a do ruky vám bude stačit minimalistické psaníčko.

 

 

 

 

sandaly2

Když vás popadne romantika

I elegantní modely mohou podtrhnout vaši něžnou ženskou stránku. A pokud se chystáte na schůzku, je to dokonce více než dobrá strategie. Co může být ženštější než květiny? Proto si oblékněte úžasný letní top bez rukávů a k němu černou koženkovou sukni, zdobenou vyšívanými květy. Sandály vám k tomu vykouzlí krásně tvarované nožky. Pak už zbývá jen vše doladit malou černou kabelkou, a můžete vyrazit.

 

 

 

 

sandaly3

 

Když léto přejde do podzimu

Ani letní horka nepotrvají věčně. Ale i když se trochu ochladí, sandálky si klidně můžete nechat na nohou. Jen si k nim tentokrát oblékněte pohodlné bavlněné kalhoty a elegantní bílou halenku.Abyste nevypadala úplně stroze, rozbijte černobílý minimalismus výrazně barevným blejzrem. Zůstanete tak stále elegantní, ale v žádném případě nebudete působit nudně nebo usedle.

 

 

 

Sandálky patří na každou nožku

Nesedí vám černá barva, úzké podpatky nebo minimalistická elegance? Nezoufejte, na našem e-shopu najdete sandálky pro každou z vás! Ve veselých a výrazných barvách i v tlumených odstínech, s plochou podrážkou, na platformě, klínku i klasickém podpatku, extravagantní i decentní. Podívejte se na ně sama!

ostatnisandaly