V bordó šatech za dračici i elegantní dámu

Léto sice ještě nekončí, ale připravit svůj šatník na příchod o něco chladnějších dnů rozhodně není špatný nápad. A už vůbec ne v případě, že se jedná o tak univerzální kousek, jakým jsou šaty v barvě červeného vína s tříčtvrtečními rukávy, z materiálu ve vzhledu umělé kůže. Šaty se výborně kombinují jak barevně, tak i do různých stylů; a co víc: může si je vzájemně půjčovat třeba i maminka s dcerou.

kozenekremElegantní dáma – outfit pro maminku

Bordó je sám o sobě velice elegantní odstín červené. Když se však navíc zkombinuje s krémovou béžovou, nezůstane nikdo na pochybách, že má před sebou opravdovou dámu. Šaty, které jsou již samy o sobě zajímavé díky střihu a textuře materiálu, doplňte jednoduchými krémovými kotníčkovými botami na vysokém podpatku a nezbytné drobnosti ukryjte do menší kabelky v barvě červeného javoru. Proti podzimnímu chladu vás v případě potřeby ochrání elegantní krémový trenčkot.

 

 

 

kozenehvezdyPárty dračice – outfit pro dceru

Pouhou obměnou doplňků můžete jako mávnutím kouzelného proutku proměnit elegantní dámu v sexy rozdováděnou dračici. Jak? Jednoduše – stačí vyměnit krémovou za černou. Šaty tentokrát doplňte moderními punčochami, které vypadají jako nadkolenky a opticky krásně prodlouží nohy. V kotníčkových botách na nižším podpatku vydržíte klidně tančit až do rána, a díky ozdobným hvězdičkám vás v nich nikdo nepřehlédne. Navíc dokonale ladí k lehké černé bundě s kovovými hvězdičkami, která vás zahřeje v nočním chladu.

 

 

 

 

Pro maminku i dceru, do práce i na nákupy

kozeneklasika

A nyní přichází na řadu to největší kouzlo: outfit, který si může obléknout maminka i dcera, a to naprosto kamkoliv: do zaměstnání i na schůzku, na kávu s kamarádkou i do divadla. Trik je v kombinaci bordó šatů a doplňků v odstínu půlnoční modři. Šaty tentokrát doplňte elegantně střiženým krátkým sáčkem. Kruhový šátek s květy a puntíky vás nejen ochrání před lezavým větrem, ale navíc dodá celému modelu elegantní šmrnc. Na nohu v tomto případě patří jedině modré lodičky a všechny nezbytnosti si můžete poskládat do jednoduché kabelky v bordó odstínu.