Univerzální šaty pro každou příležitost

Která z nás by nesnila o univerzálně použitelných šatech, u kterých stačí jen vyměnit doplňky a můžete v nich vyrazit jak do práce, tak i na večírek nebo na kafe s kamarádkou. Naštěstí tu pro vás jedny takové máme! Naskladnili jsme je pro vás v mnoha různých velikostech a níže vám ukážeme, jak a s čím je můžete efektně zkombinovat pro různé příležitosti.

Naše univerzální šaty nabízíme v kontrastní, přesto oku lahodící kombinaci fialové a zlaté, která sluší blondýnkám stejně jako brunetkám. Kulatý výstřih je klasikou, která nezklame. Šaty mají příjemnou podšívku a zapínají se na zip, umístěný na boku. Zlaté abstraktní tvary upoutají pozornost a nezačnou nudit ani po dlouhém nošení.

workDo práce:

Univerzální šaty si můžete obléknout i do zaměstnání s formálnějším dresscode. Stačí když je doplníte elegantně střiženým tmavým sakem, případně blejzrem. Na nohu pak rozhodně patří uzavřené boty na podpatku a do ruky ladící kabelka.

Černé sako s dvěma perleťovými knoflíky

Elegantní kabelka s fialovošedou metalízou

Lakované lodičky Marco Tozzi

Do divadla:divadlo

Díky zlatým detailům se naše univerzální šaty skvěle hodí i na slavnostnější příležitosti. Stačí když je doplníte lodičkami nebo páskovými sandálky ve zlaté, případně béžové barvě. Do ruky tentokrát patří psaníčko, nejlépe opět laděné do zlaté či béžové.

Elegantní třpytivé lodičky

Decentní saténové psaníčko

kafeNa kafe:

Chystáte se probrat s kamarádkou nejnovější drby? Pak dodejte univerzálním šatům šmrnc ležérní elegance pomocí jednoduchých doplňků v neutrální šedé barvě. Takový je třeba jednoduchý propínací svetřík, který unosíte i ve spoustě jiných kombinací. Krk vám zahřeje měkká a příjemná šála a veškeré nezbytnosti uložte do minimalisticky navržené kabelky bez zbytečných ozdob. Na nohu obujte pohodlné šedé balerínky a můžete vyrazit.

Jednoduchý propínací svetřík

Příjemná světle šedá šála

Minimalistická šedá kabelka

Šedé baleríny s mašličkou

Na rande:rande2

Šaty jsou také ideálním kouskem na romantickou schůzku, na které si můžete vyzkoušet roli anděla s čertem v těle. Navenek nevinná kombinace šatů a příjemného černého bolerka skrývá parádně sexy krajkové body, ze kterého se vašemu partnerovi zaručeně zrychlí tep. Dokonale svůdnou kombinaci pak rozhodně doplňte botami na vysokém podpatku, například rafinovaně řešenými páskovými lodičkami.

Krásně svůdné bolerko

Rafinované černé lodičky na podpatku

Vaše tajná zbraň: sexy krajkové body