Dne 19.4 máme dovolenou, objednávky budou odeslány v ponděli 22.4. Děkujeme

Jaký styl k vám sedí podle znamení horoskopu? 2. díl

V minulém článku jsme probrali prvních 6 znamení horoskopu a oblékli jsme je do jejich pomyslných ideálních outfitů. Dnes čeká to samé další šestici znamení.

vahyVáhy

Váhy mají v sobě cit pro krásu a estetično. Proto se jim tak často daří zkombinovat i za normálních okolností nezkombinovatelné vzory, barvy a látky. Vědí ale, že v jednoduchosti je síla – a často se tohoto pravidla drží, s tím, že jejich okouzlující osobnost dodá výslednému outfitu ten pravý šmrnc. Ideálním kouskem od podzimu do jara je pro ně jednoduše střižené sako v neutrální barvě.

Štírstir

Ženy narozené ve znamení štíra se rády zahalují rouškou tajemna. Není výjimkou, že jejich šatník tvoří výhradně černé a červené kousky – barvy spojované s mystikou a svůdnou sexualitou. Jako ryba ve vodě se budete cítit v kožených nebo koženkových kalhotách, které zvýrazní váš dokonalý zadeček. Vyhýbat se určitě nemusíte ani průsvitným materiálům – schopnost rozeznat rafinovanost od lacinosti máte přirozeně v sobě.

strelecStřelec

Střelkyně jsou dobrodružky, které nemají potřebu vypadat jako panenka Barbie, oblečená podle poslední módy. Rády kombinují věci podle svého vlastního, někdy trochu svérázného vkusu. Milují fialovou a červenou barvu a orientální nebo etnické složité vzory a potisky. U bot dávají přednost takovým, které dobře drží na noze a dá se v nich jít i jinde než na absolutní rovině.

Kozorohkozoroh

Dámy ve znamení kozoroha jsou ve stylu oblékání často umírněné, decentní a někdy až konzervativní. Jednoduché a strohé linie, nadčasové a klasické střihy – to je váš prostředek, jak vyjádřit svou osobnost. Máte ráda přírodní materiály jako bavlnu, vlnu nebo pravé hedvábí. Z barev dáváte přednost barvám země – tedy hnědé, antracitové nebo béžové.

vodnarVodnář

Kreativní, nespoutaný a nekonvenční – takový je vodnář. Máte ráda módu hippies s jejich barevnými květinovými vzory a nikdy byste na sebe nevzala kožešinu nebo cokoli, kvůli čemu by trpělo nějaké zvíře. Výsledný dojem z vašeho outfitu často působí velmi jemným a sofistikovaným dojmem. Zbožňujete také takové kousky oblečení, které mají osobité kouzlo nebo z nich dýchá vintage atmosféra.

Rybyryby

Ryby jsou beznadějné romantičky s citlivou duší a bohatým vnitřním světem. Milují satén a hedvábí v odstínech, připomínajících mořskou hladinu v měsíčním světle. Jejich barvy jsou tedy stříbrná, zelenkavá nebo jemně modrá. Samy o sobě ženy ve znamení ryb trochu připomínají víly, proto jim bude svědčit rozevlátý outfit, složený z vícero vrstev.