Rozzařte svůj den růžovými šaty 4× jinak

Hledáte univerzální kousek do vašeho šatníku? Takový, který unosíte do práce, na nákupy s kamarádkami i na schůzku s milým? Zkuste tyto růžové šaty s atraktivní krajkou. Je v nich kus hravého mládí i svůdné ženskosti. Odhalují, ale jen tolik, aby vzbudily fantazii, a přitom nesklouzávají do lacinosti.

Co si vzít pod něpradlo

Jak můžete sama vidět, šaty budou vždy nejlépe vypadat bez podprsenky. Pokud byste potřebovala trochu schovat polštářky na bříšku, vyzkoušejte stahovací kalhotky.

Na nákupy a kávu

S kamarádkami na kávu a po nákupech se můžete klidně trochu odvázat. Zkuste image ženy-vampa v růžovočerné kombinaci. K tomu vám skvěle dopomůže delší sako na zip v černé barvě a kotníkové boty ve stejném odstínu. Do kabelky se vám musí vejít všechny nezbytnosti, případně ještě nějaký ten nákup, takže se nebojte sáhnout po té největší.

kafeanakupyNa obrázku:

Originální sako na zip

Velká kabelka

Černé kotníčkové boty

Na partynaparty

Není nad to si jednou za čas někam vyrazit a stát se královnou parketu! Vyzkoušejte si proto kombinaci stříbrné s růžovou, ve které budete vypadat jako andílek s ďáblem v těle. Bundička z umělé kožešiny vás v případě potřeby zahřeje, do stříbrné kabelky se akorát vejdou všechny nezbytnosti a stříbrné lodičky dodají outfitu skvělou tečku.

Na obrázku:

Bundička z umělé kožešiny

Stříbrné psaníčko

Stříbrné lodičky

ruzovkydopraceDo práce

V práci není radno příliš provokovat. Proto byste měla odvážný střih šatů vykompenzovat veskrze konzervativními doplňky. Zvolte je v neutrální šedé barvě: blejzr s perličkami ve stejném odstínu jako lodičky a na rameno elegantní šedá kabelka bez zbytečných ozdob.

Na obrázku:

Blejzr s perličkami

Elegantní šedá kabelka

Šedé lodičky

Na romantickou schůzkuruzovkynarand

Jestliže máte nový objev a chcete na něj udělat dojem křehké, bezbranné květinky, měla byste tomu přizpůsobit i outfit. Tentokrát vás zahřeje měkoučká šálka. Přes šaty si oblékněte romantické háčkované bolerko a na nožku boty jako z 30. let. Celek doplňte nenápadnou kabelkou, která skryje ty nejdůležitější nezbytnosti.

Na obrázku:

Háčkované bolerko

Něžná šálka

Elegantní boty na podpatku

Decentní kabelka