Před zimou jsme pro vaše nejmenší naskladnili něco na zahřátí

Ať už se vaši potomci chystají na lyžařský výcvik, nebo pojedete brázdit svahy společně, určitě budete chtít, aby byli v pohodlí a v teple. Proto jsme pro vás naskladnili spoustu dětského zimního oblečení a hřejivých doplňků značek Pepperts a Crivit. Všechno máme ve variantách pro holčičky i kluky.

Základem je funkční prádlo

Spodní vrstva oblečení, které nosíme na horách, má dvě hlavní funkce. Zaprvé musí dostatečně hřát, a zadruhé musí ihned odvádět veškerou vlhkost pryč od těla. K tomu jsou právě funkční legíny a dlouhé triko jako stvořené. Pro slečny máme na výběr z tmavě modrého nebo růžového setu, pro kluky je k dispozici kobaltově modrá či šedá varianta.

pradlo

Pro malou lyžařku

My jsme možná kdysi nosili na horách kombinézy, dnešní trendy ale hovoří zcela jednoznačně pro lyžařské kalhoty. Ty z naší nabídky mají částečně pružný pas a odnímatelné nastavitelné šle. Vaše princezna si může vybrat z černých, neonově růžových nebo modrých lyžařských kalhot. Na skladě je máme ve velikostech od 122 až do 164 cm.

divcikalhoty

Pro malého lyžaře

Ani váš malý zbojník nepřijde zkrátka. Lyžařské kalhoty máme samozřejmě nachystané i pro kluky. Stejně jako ty holčičí jsou k dispozici ve velikostech od 122 do 164 cm, tentokráte však v černé, modré a svítivě zelené barvě. Kalhoty jsou samozřejmě nepromokavé, odpuzují vodu i nečistoty a na nohavicích mají zipy pro snadnější obutí lyžařských bot.

chlapeckekalhoty

Šála a čepice – dobrá zimní tradice

Poctivým kulíškem a šálou v zimě ještě nikdy nikdo nic nezkazil. Navíc to může být i bezva dárek, jelikož se jedná o univerzální velikost a vy se tak nemusíte bát, jestli jste se trefili. V naší nabídce najdete 4 sety pro holky: kulíšek s bambulkou a klasická dlouhá šála ve starorůžové barvě a 3 sety s módní kruhovou šálou: krémově béžový, dalmatinsky puntíkatý a bílo-stříbrný s černými proužky.

cepicedivka 

Značka Pepperts pamatovala samozřejmě i na kluky, proto v naší nabídce najdete i 3 sety, určené právě jim: klasickou pletenou čepici a dlouhou šálu v černé barvě, kulíšek s bambulí a kruhovou šálu v šedém provedení a stejnou kombinaci k tomu ještě v odstínu půlnoční modři.

chlapeckecepice