Pořiďte si na podzim univerzální kabát

Nyní, na sklonku října, kdy je počasí stejně nevyzpytatelné jako ženská mysl, určitě každá z nás hledá způsob, jak se vypořádat s ranním chladem a odpoledním teplým počasím. My jsme naštěstí jedno řešení našli: univerzální podzimní kabát.

Čím si nás získal?

  • Má univerzální, neutrální střih, který sluší každému typu postavy.
  • Lze jej kombinovat se šaty, sukní i kalhotami a vždycky to bude vypadat dobře.
  • Zapnutý vás zahřeje, rozepnutý prodlouží a zeštíhlí siluetu.

Když jste spíše sportovní typ

Ráda se touláte na dlouhých procházkách a před sukní a jehlovými podpatky dáte raději přednost riflím a pohodlným botám? Pak si ke kabátu oblékněte antracitové skinny rifle a černý pohodlný oversize svetr. Ve šněrovacích kotníčkových botách Marco Tozzi se vám bude chodit úplně samo, a vše, co byste cestou mohla potřebovat, pohodlně naskládáte do jednoduché černé kabelky.

suzkymidzinami

Když na eleganci nedáte dopustit

Je větší pravděpodobnost, že spatříme yettiho jezdit na Lochnesce, než vidět vás jinak než elegantní a upravenou? Pak pod kabát rozhodně oblékněte dvouvrstvé béžové šaty s rozparky. K nim se budou báječně hodit světlé kotníčkové boty s moderní strukturou ve stylu hadí kůže a elegantní béžová kabelka zdobená zipy.

sesaty

Když chcete být sexy

Pokud jste si oblíbila rafinovanou svůdnost, která nijak zbytečně neodhaluje a je přitom neuvěřitelně ženská a sexy, pak si pod kabát vyzkoušejte následující outfit: Jemný bordó svetřík, pošitý na rukávech krajkou, a elegantní sukni ke kolenům s lehce provokativním zipem vpředu. K sexy oblečení patří i sexy boty – tentokrát sáhněte po černých kozačkách nad kolena. Třešinka na dortu pak bude černá menší kabelka s kovovými uchy.

sesukni

Když chcete něco jiného

Pokud vám z jakéhokoli důvodu nepadl náš univerzální kabát do oka, vyberte si jiný – nabídka je u nás široká:

blogfoto-kabaty