Pletené šaty si zamilujete! Víte, jak je nosit?

Na pletených šatech je celá řada báječných věcí: skvěle vás zahřejí a můžete je nosit, i když venku přituhne, sluší štíhlým gazelám i sexy boubelkám a dají se skvěle kombinovat do různých stylů. Navíc jsou k dostání v celé škále barev i střihů, takže nehrozí, že by si některá z vás nevybrala.

Šaty v barvě roku

Outfit, který je superpohodlný a zároveň v něm budete vypadat báječně? No jistě, kdo by odmítl! Vyzkoušejte ležérní modré pletené šaty se zajímavě řešenými zády, doplněné elegantními béžovými kozačkami a béžovým kabátem s kožešinkou. Vše potřebné pak vyskládáte do sametové kabelky v barvě roku, klasické modré.

modrepletene

Na důležitou večeři

Potřebujete vypadat dobře, ale v normálních šatech se věčně klepete zimou? Oblečte si ty pletené! Na rande i business večeři uděláte skvělý dojem v šatech s kamínky s efektně vyřešeným dekoltem. K nim si obujte třpytivé lodičky, které jsou stejně elegantní jako pohodlné a jako pojistku proti chladu se zabalte do teplého delšího kabátu. Vše potřebné, včetně diáře i notebooku, poskládáte do tašky z umělé kůže.

glampletene

Pro beznadějné romantičky

Jste romantička tělem i duší, ze které vyzařuje křehká ženskost na každém kroku? Potom si zamilujete něžné pletené šaty s krajkou, které si můžete vybrat v černém nebo růžovém provedení. U obou variant se bude skvěle vyjímat pastelově růžová decentní kabelka i semišové kotníčkové boty, zdobené mašličkou.

romantickepletene

Do práce i do školy

Univerzální model pro každou příležitost: i tak by se daly označit pletené šaty. Máte-li postavu typu hruška, budou vám slušet šaty s výstřihem do V a rukávy s průstřihy. Pokud jste jako nitka, zdůrazněte to v obepnutých svetrových šatech. K obojímu se báječně hodí kabát, který jako by byl z plyšového medvídka a vysoké kozačky s plochou podrážkou. Trendy dojem podpoří černá kabelka se střapcem.

univerzalnipletene

Jemné červené nuance

Máte-li ráda červenou barvu, ale nechcete vypadat provokativně, vyzkoušejte některé její jemnější odstíny: javorová červená bude slušet podzimním typům, zimní typy by měly sáhnout po šatech v bobulové červeni a červenofialová zase podtrhne křehkou krásu blondýnek.

odstinycervene

Milovnice černé barvy

Pokud máte v šatníku černočernou garderóbu, můžete k ní přidat i jedny pletené šaty. Třeba zajímavé pletené šaty s límečkem a mašlí u krku, nebo model pošitý na dekoltu různě velikými perličkami, či v případě, že milujete extravaganci, zkuste šaty s carmen dekoltem a třásněmi.

cerna

Šaty v barvách země

Máte-li ráda spíše nenápadnou eleganci a jemné barvy v přírodních tónech, pak je poslední výběr pro vás jako dělaný. Mohou to být šaty s rolákem, žluté jako jarní slunce, cihlově červené šaty s krajkou v dekoltu, hnědé šaty s nabíranými rukávy a kapsami nebo smetanové ležérní svetrové šaty?

barvyzeme