Oblékněte se s námi na plesovou sezónu

Plesová sezóna, ona každoroční doba tance a elegance, je v plném proudu. Dost možná i vás letos čeká maturitní (nebo jiný) ples. Šaty, které jste měla už vloni na bratrově promoci a rok předtím na svatbě sestřenice, můžete nechat ve skříni. Koupě nových šatů z našeho e-shopu totiž rozhodně nezruinuje váš rozpočet! Z čeho můžete vybírat?

Klasika se siluetou mořské panny

Jste-li vyšší postavy a netrápí vás vystouplé bříško, rozhodně se nebojte své přednosti zdůraznit. Šaty se siluetou mořské panny, které odshora až ke kolenům, odkud se mírně rozšiřují, kopírují křivky vašeho těla, budou pro vás jako dělané. Tmavovlásky vyniknou v bílé variantě, blondýnky zase v té černé. Šaty doplňte psaníčkem a střevíčky v neutrálním stříbrošedém provedení.

cerneabileplesovky

Nebojte se zazářit

Třpytky, flitry, pajetky, metalické materiály a vůbec všechno, co se třpytí a blýská, je právě teď v kurzu. A kdy jindy budete mít lepší příležitost zazářit, než právě na plese? Růžové nebo modré šaty s flitry na rukávech a kolem pasu působí elegantně i mladistvě zároveň. Dáváte-li přednost tlumenějším barvám, sáhněte po starorůžovém přiléhavém modelu s asymetrickým dekoltem na jedno rameno. Aby nebyl výsledný dojem přeplácaný, doplňte třpytivé šaty pouze jednoduchým psaníčkem a lodičkami v tělové barvě.

trpytiveplesovky

Volánky a vrstvení

Řasení, nabírání, vrstvení a volány jsou jedním z hlavních trendů letošní plesové sezóny. Nabíraná sukně se při tanci krásně rozevlaje a díky ozdobě z kamínků v oblasti pasu si už nebudete muset lámat hlavu se šperky. Vyberte si ze tří barevných variant: klasické černé, jemné růžové nebo pastelové modré. Nezapomínejte opět na pravidlo, že čím komplikovanější šaty, tím jednodušší by měly být doplňky. Správnou volbou proto bude černé psaníčko a barevně odpovídající střevíčky.

asymetrickeplesovky

Ples v barvě roku

O barvě roku 2020 – klasické modré – jsme psali již v našem minulém článku. Proč tedy neprotančit noc právě v klasicky modrých šatech? Vyzkoušejte klasicky modré koktejlky, zdobené na ramínkách a v pase zářivými kamínky a k nim dokonale sladěné, tajuplně třpytivé lodičky. Pokud jste se v barvě roku nenašla, máme řešení i pro vás: stejné koktejlové šaty, pouze v barevném odstínu holubičí modrošedé.

modreplesovky

Možností nabízíme stovky

Nepadl vám žádný z předchozích outfitů do oka? Žádný problém: večerních šatů, dlouhých i krátkých, máme totiž na skladě stovky! Třeba rafinované černé, pošité flitry, šaty s perličkami v petrolejově zelené barvě, která bude slušet rusovláskám, krajkové šaty v barvě půlnoční modři, svůdné černé s tenkými ramínky nebo vrstvené, klasicky modré šaty s ozdobou kolem krku.

kratkevecerniresume