Naskladnili jsme pro vás nové značkové boty

Jelikož dobře víme, že žádná žena nemá bot nikdy dost, naskladnili jsme pro vás plno značkových botiček v různých velikostech i stylech. Nechybí u nás Pepe Jeans, Replay, Mango, Bullboxer, Marco Tozzi, Tamaris a celá řada dalších známých značek.

Vyberte si kozačky, módní kotníčkové boty na podpatku i s plochou podrážkou, sexy lodičky nebo pohodlné tenisky. Že nevíte, která značka pro vás bude ta pravá? Nevadí, níže se vám pokusíme styl těch nejznámějších výrobců v krátkosti přiblížit:

Pepe Jeans

Navzdory tomu, jak mladistvě působí, funguje značka Pepe Jeans již od roku 1973, kdy ji v Londýně založili tři bratři původem z Keni. Vše začalo výrobou výjimečně kvalitních riflí a dnes značka nabízí kompletní sortiment dámské i pánské konfekce, včetně bot a kabelek. Styl bot Pepe Jeans je svébytný, hravý a mladistvý: designeři značky se často inspirují ve výtvarném umění.

botypepe

Buffalo

Německou značku Buffalo si budete možná pamatovat z 90. let, kdy jejich extravagantní boty na platformě nosil snad každý, a to včetně slavných Spice Girls. Tradici má však tato značka delší: již od roku 1979. Dnes vyrábí rozmanité styly dámské obuvi, které mají ale vždy jednu věc společnou: boty Buffalo sledují nejnovější trendy a udávají směr. Nikdy v nich tedy nebudete out.

botybuffalo

Emu Australia

Emu Australia je australská značka obuvi, kterou si zamilovaly miliony lidí z celého světa, včetně nejedné celebrity. Hlavní důraz klade tato značka na pohodlí a kvalitu střihu i materiálu. Hlavní část jejich nabídky bot je vyrobena z pravé ovčí kůže a původně sloužila hlavně surfařům, kteří si potřebovali zahřát prochladlé nohy. Emu Australia nabízí boty i z ostatních materiálů, vždy jsou však v tlumených přírodních barvách a hlavně neskutečně pohodlné.

botyemu

Tamaris

Německou značku Tamaris znají ženy po celém světě. Jejich modely jsou vždy nesmírně nadčasové, ryze ženské a svým nositelkám dodávají jiskru elegance. Boty Tamaris jsou tu pro každou ženu, s jejími starostmi i radostmi. Nejsou přehnaně extravagantní, přesto ale splňují požadavky na trendy obutí. Užijete je tedy jak do práce, tak i ve volném čase.

botytamaris

Nevybrala jste si?

Pokud vás neoslovil styl ani jedné ze zmiňovaných značek, podívejte se na ty ostatní z naší nabídky: třeba pohádkově pastelové tenisky od Superga, trendy balerínky od Nine West nebo sexy třpytivé kozačky od Inuovo.

botyost