Naskladnili jsme pro vás módu i obuv světových značek

Abychom vám alespoň trochu zpříjemnili konec prázdnin, naskladnili jsme pro vás spoustu módních kousků i botiček od prestižních módních značek. Nově tak u nás seženete třeba botky Replay nebo Pepe Jeans a šaty, halenky i další oblečení značek Mango, Desigual nebo Tom Tailor.

Bullboxer – mladistvé a trendy botkybullboxerlodicky

Bullboxer je značka obuvi, jejíž modely se navrhují v Dánsku a následně vyrábějí v Portugalsku. Kvalitní a pohodlné botičky pro křehké princezny i rozverné ďáblice. V kolekcích Bullboxer často najdete výrazné barvy i zvířecí vzory. Náš tip? Stříbrné metalické lodičky na podpatku.

tamarisbotyTamaris – nadčasová elegance

Německá značka Tamaris si získala popularitu díky elegantním a zároveň šmrncovním trendy modelům obuvi. V botách Tamaris budete vždy vypadat dokonale žensky, a navíc budou vaše nožky v pohodlí. Podívejte se třeba na černé kotníčkové boty na elegantním podpatku.

Replay – obouvá rebelkyreplaytenisky

Replay je italská módní značka, jejíž tradice sahá až do roku 1978. Proslavili se sice hlavně džínovou módou, ale i ostatní jejich kousky stojí za to. Boty Replay jsou, stejně jako jejich oblečení, určené hlavně mladým rebelkám, které si jdou za svým cílem a pohodlí je pro ně prioritou. Pro ně jsou určené i úžasné stříbrné tenisky.

pepejeansteniskyPepe Jeans – nespoutané pohodlí

Značku Pepe Jeans založili v Londýně roku 1973 3 bratři původem z Keni. Jak název napovídá, vyráběli zpočátku hlavně rifle, ale jejich sortiment se záhy rozrostl. Módní kolekce Pepe Jeans jsou inspirované uměním a určené svobodomyslným, kreativním lidem bez rozdílu věku. Prohlédněte si třeba pohodlné tenisky v bílo-zlato-černé kombinaci.

 

Vero moda – dánská dámská klasikaveromodasaty

Vero Moda je dánská značka, zaměřená svým sortimentem výhradně na ženy. V jejich kolekcích najdete hlavně skvěle střižené modely, designované tak, aby se daly dobře kombinovat – a to jak mezi sebou, tak i s módními kousky jiných značek. U nás to na celé čáře vyhrály starorůžové něžné krajkové šaty. Líbí se vám také?

desigualtrikoDesigual – hravá móda z Barcelony

Oblečení od značky Desigual si s žádným jiným nespletete. Hravé a výrazné kombinace barev, geometrických i abstraktních tvarů si oblíbily ženy po celém světě. A my samozřejmě také! Prohlédněte si třeba černé tričko s krátkým rukávem a motivem srdíčka.

 

 

Tom Tailor – nadčasová klasikatomtailor

Značka Tom Tailor vznikla v německém Hamburku již roku 1963. Od samého počátku nabízí ležérně elegantní, klasické módní kousky, které v sobě spojují důraz na kvalitu, pohodlí a snadnou kombinovatelnost. Naše volba: Světle modrá halenka s puntíky a carmen dekoltem.

piecesPieces – promyšlená móda z Dánska

Pieces je dánská módní značka, jež klade u svých modelů zřetel především na kvalitu použitých materiálů a pohodlí při nošení. Šaty i halenky Pieces jsou vždy maximálně propracované do posledního detailu. Třeba jako tato halenka s drobným proužkem a výrazným módním uzlem.