Jaké vzory budou in letos v létě?

Léto je samo o sobě parádní část roku. Díky hravým potiskům si ho můžete zpříjemnit ještě více. Protože kdy jindy se alespoň trochu odvázat než o letních prázdninách? I těm z vás, které zůstávají letos doma, mohou barevné a veselé potisky módních kousků rozzářit den!

puntik1 puntíky

S teplým počasím se na výsluní po roce opět vracejí puntíky. Vypadají něžně a žensky, a to na každé postavě. Letos se budou nosit spíše drobnější a barevně umírněné puntíky na jednobarevném podkladu. Najdeme je téměř na všem, od plavek až po overaly – nejvíce je ale milujeme na letních šatech.

2 palmové listylisty

Umíte si snad představit letnější potisk, než jsou právě palmové listy? Právě ty jsou letos trendem číslo jedna, který se objevuje jak na rozevlátých overalech, tak i na dlouhých letních šatech. Doprovázet vás může i k vodě, jelikož palmový hit se rozrostl také na tankiny a dvoudílné plavky obecně.

kvety3 tropické květy

Květinové potisky jsou módní stálicí prakticky nonstop. Trik je v tom, umět odhadnout, které květinky zrovna letí. No a letos to jsou právě nádherné a exoticky barevné tropické květy – ibišek, orchidej a vše mezi tím i okolo. Vyzkoušejte třeba květinový overal anebo letní klasiku – šaty.

4 motýlimotyl

Tento krásný okřídlený hmyz jsme si zamilovali! Motýli patří k létu jako k zimě sníh. Nosí se na tričkách, topech, tunikách i kabelkách. Pozor však na to, abyste to s nimi nepřehnala – buď zvolte drobné motýlky jako potisk třeba na šatech s volánky, nebo si vyberte jeden dominantní kousek outfitu s jedním či dvěma velkými motýly.

leopard5 leopardí vzor

Leopardi nám letos tvoří klasickou protiváhu k barevným a rozdováděným puntíkům či květům. Leopard je prostě klasika – probuďte v sobě kousek dravé šelmy a pořiďte si tento vzor třeba na sukni nebo botičkách. My vám za to můžeme zaručit, že v leopardích kouscích ulovíte každou kořist.