Kabelkové trendy na jaro/léto 2018

Kabelky jsou takové naše přenosné svatyně. Ať už jsou jakkoli velké, vyskládáme do nich vždycky všechno, co potřebujeme. Stejně tak se v nich ale vždycky právě to, co potřebujeme, ocitne záhadným způsobem až úplně vespod. A každého, kdo by nám chtěl do naší kabelky vlézt bez dovolení, stihne krutý trest. Jaké jsou ale největší kabelkové trendy pro letošní rok?

metalicke1 Metalické kabelky

Stejně jako u botiček je letos metalický vzhled v kurzu i na kabelkách. Nezáleží tu na velikosti ani na tom, zda se vaše kabelka bude třpytit ve zlatě, stříbře nebo bronzu. V módě jsou i různé textury – ať už jsou to kabelky pošité flitry, lesklými korálky nebo třpytkami, případně hladce lesklé materiály saténového nebo koženkového typu, s metalickou kabelkou prostě nešlápnete nikdy vedle.

2 Kabelky XXLxxl

Čím větší, tím lepší! Řeč je samozřejmě pořád o kabelkách. A ty velké my ženy prostě milujeme. Vejde se do nich totiž úplně vše, co bychom mohly během dne potřebovat (a to často bereme v úvahu i naprosto fantastické scénáře). Zkrátka – vtěsnáme do nich tablet, časopis, kosmetickou cestovní výbavu i obvyklý kabelkový základ v podobě peněženky, klíčů, telefonu a papírových kapesníčků.

mini3 Minikabelky

Jak už to tak na světě chodí, každý trend má i svůj protitrend. Právě proto jsou na světě minisukně i maxisukně, blondýnky i brunety a tak dále. A k maxi kabelkám se jako protiváha objevily letos na přehlídkových molech roztomilé minikabelky. Je fakt, že se do nich vejde často opravdu jen ten nejnutnější kabelkový základ, ale to zase vyváží jejich rozkošný až panenkovský look.

 

 

4 Kabelky s třásněmitrasne

Třásně, střapečky a různé řasení bylo letos vidět téměř u všech předních módních návrhářů. A proč taky ne, že? Léto je přeci ideální čas na hravou a veselou módu. Nemusíte se hned přestrojit za indiánku (pokud ovšem nechcete) – na celém outfitu stačí jeden, maximálně dva střapečkové prvky. Zkuste to sama a uvidíte, jak se vám bude na svět koukat hned veseleji.

bucket5 Bucket bag

Takzvaný „bucket bag“, neboli kbelíková kabelka je jednoznačným hitem letošní sezóny. Tvarem sice připomíná mnohem spíše pytlík než kbelík, ale vejde se do ní mnohem víc, než byste čekala. Navíc je její tvar ležérní a elegantní zároveň, takže se hodí skoro ke každému outfitu.