Jednoduché šaty a 5 různých stylů

Nezáleží na tom, zda jste tělem i duší romantička, fanynka heavymetalu nebo volnomyšlenkářská hippie. Tyhle univerzální, pohodlné, a přitom skvěle vypadající šaty budou slušet každé z vás. Stačí jen vychytat ty správné doplňky a nakombinovat barvičky a můžete vypadat každý den úplně jinak!

Inspirace Japonskemgeisha

Využijte podobnosti našich šatiček s klasickým japonským kimonem a vyrazte dnes z domova jako japonská turistka. Pomůže vám k tomu starorůžový zavinovací svetr, klobouk s širokou krempou a tón v tónu doladěná kabelka i botky s tolik módním zvířecím potiskem.

Na obrázku:

Vínový klobouk

Zavinovací svetr

Kotníčkové boty se zvířecím vzorem

Decentní vínová kabelka

gotičkaGotička

Návštěvnice metalových koncertů a magických setkání mohou naše šatičky doplnit úžasným perforovaným kabátkem s třásněmi, legínami s nýtky a nezbytnými kotníčkovými botami se šněrováním a na vysoké platformě. Na rameno patří kabelka s řetízkem a na krk nějaký ten masivní stříbrný šperk. Celý look pak doplňte tou nejtmavší rtěnkou, kterou najdete.

Na obrázku:

Perforovaný svetrový kabátek

Legíny s nýtky

Šněrovací kotníkové boty

Kabelka zdobená řetězem

Hippiehippie

Zahrajte si na veselá, bezstarostná šedesátá léta a oslavte barvičky! Pod šaty oblékněte růžové cigaretové kalhoty a jako vrchní vrstvu zvolte veselý, kanárkově žlutý lehký kabát. Jako správné květinové dítě si kolem krku ovažte šálku s vyšívanými květinkami a na nožku obujte veselé vyšívané espadrilky. Třešinkou na dortu pak bude opět růžová kabelka s copánkovým ouškem.

Na obrázku:

Zářivě žlutý kabát

Růžové kalhoty

Šálka s květy

Růžová kabelka

Vyšívané espadrilky

romantičkaRomantička

Milujete romány z červené knihovny, svíčky a poezii při měsíčku? Dejte to najevo i romantickým laděním vašeho outfitu. Přes šatičky si oblékněte něžný dlouhý krajkový svetřík, do ruky vezměte pastelově růžovou kabelku a na nožku obujte pudrově růžové botky na podpatku. Rázem se z vás stane éterická víla.

Na obrázku:

Růžový krajkový kabátek

Růžová kabelka – vak

Růžové kotníkové boty na podpatku

 

Extravagantně elegantnívýstředně-elegantní

Někdy stačí jen málo, a můžete být nepřehlédnutelná. Pokud si libujete ve stylu výstřední elegance, doplňte šatičky bolerkem, zdobeným umělou kožešinou, na nohu obujte výrazné červené lakované kotníčkovky na podpatku a vše doplňte jednoduchou kabelkou ve stejném odstínu.

Na obrázku:

Bolerko s umělou kožešinkou

Červené lesklé kotníkové boty

Malá červená kabelka