Jaro v bílé

Bílá je symbolem čistoty a nevinnosti, stejně jako jaro, kdy je všechno kolem nás tak svěží a čisté. Jakou jinou barvu si tedy k přivítání jara vybrat, než právě bílou? Snad jedině bílou s něžnými kvítky. Bílé šaty s květy jsou proto na jaro jako stvořené. Že nevíte, jak je nosit? Žádný problém, rádi vám poradíme:

Sněženkajarovbile1

Jako křehká květinka budete působit, když si k bílým šatům s květy obléknete nadýchaný pletený kabátek v zavinovacím vzhledu a na nohu obujete něžné balerínky, které mají po obvodu perforovaný vzorek kytiček.

Na obrázku:

Bílý pletený kabátek

Bílé balerínky s perforací

jarovbile2Něžná rebelka

Trend kombinování éterických šatů s oversized mikinami ještě rozhodně nevyšel z módy. Za rebelku (ale stále křehkou a žensky jemnou) budete v bílých šatičkách v kombinaci s růžovou mikinou s výrazným límcem a teniskami ve stejné barvě.

Na obrázku:

Růžová mikina s límečkem

Růžové plátěné tenisky

Roztomilá kabelka

Když se oteplíjarovbile3

Stejné bílé šaty využijete i v případě, že se trochu oteplí. Tehdy je můžete předvést v trochu elegantnějším podání: se sandálkami na vysokém podpatku a slaměným kloboukem – jako vystřižená z 30. let.

Na obrázku:

Bílé sandálky na podpatku

Slamák

Jako obvykle máme řešení i pro ty, které sukním zrovna neholdují:

jarovbile4Variace na zlaté téma

Kombinace bílé a zlaté bude vždycky působit luxusně a mladistvě zároveň. Vyzkoušejte bílé rifle s potiskem zlatých peříček, v kombinaci s jednoduchou košilovou halenkou, zlatými teniskami a zlatou bundičkou. Budete hvězda jako z reklamy.

Na obrázku:

Rifle s lesklým potiskem pírek

Bílá halenka

Zlaté tenisky

Zlatá bundička

Elegantní kabelka

Bílá a rudájarovbile5

Dáváte-li přednost kontrastnějším kombinacím, vyzkoušejte bílou doplněnou jasně rudými akcenty. Bílé kalhoty s potiskem rudých růží, něžná krajková halenka a podobně řešené tenisky bude skvěle doplňovat rudý pletený kabátek bez zapínání. Pokud navrch přidáte i rtěnku ve stejném odstínu, budete dokonalá!

Na obrázku:

Bílé kalhoty s výšivkou

Halenka s krajkou

Bílé plátěné tenisky

Červený pletený kabátek

 

Nevybrala jste si? Podívejte se i na další bílé kousky:

jarovbile6

Bílé triko s jarním nápisem

Bílá zavinovací halenka

Bílé šaty s třásněmi

Bílé riflové šortky

Nezvyklá kabelka s beránkem

Sukně s motivem citrónů

Plavkové šaty

Sandály na platformě

Lakované baleríny