V jakých šatech letos vyrazit do společnosti?

Čas dlouhých nocí je opět v plném proudu. A s ním samozřejmě přichází i sezóna večírků, plesů, večerů v divadle a rautů. Víte, jaké šaty byste si tuto sezónu měla na podobné akce obléknout?

Dlouhá róba na slavnostní akcedlouhe

Takzvanou „velkou večerní“ si neoblékáme hned tak každý den. Pokud ale stojí na vaší pozvánce do společnosti tzv. black tie dresscode, jsou dlouhé večerní šaty společenskou nutností. Pamatujte přitom i na pravidlo, že čím je akce formálnější, tím konzervativnější by měla být barva šatů.

malemetal

Lesk a třpyt

Flitry nepatří jen na kostýmy krasobruslařek nebo tanečnic – letos se díky nim můžete stát hvězdou večera právě vy! Pozor si následně dejte jen na sladění šperků a doplňků, které by měly být k flitrovým šatům pouze minimalistické, abyste nepůsobila lacině.

Malé černémalecerne

Kdo by je neznal? Malé černé šaty jsou klasikou, kterou by měla mít povinně ve skříni každá z nás. Nemusíte se bát, malé černé totiž z módy nevyjdou. Nikdy. Čím jednodušší provedení malých černých šatů si vyberete, tím snazší pro vás bude je nosit na vícero příležitostí, a to pouze s malými obměnami.

malecerveneMalé červené

Jste-li ten typ dámy, která nerada zapadne v davu, a přímo milujete být v centru pozornosti, pak si rozhodně vyberte na večírek tzv. malé červené. Ty pro vás budou tou pravou volbou i v případě, že si v tmavých barvách prostě připadáte smutně.

5 Malé modrémalemodre

Pro zaryté odpůrkyně černé barvy, které na sebe nechtějí nijak přehnaně poutat pozornost, jsou skvělou alternativou malých černých tzv. malé modré. Modrá barva má tu báječnou vlastnost, že sluší blondýnám i brunetám.