Flower power – přivítejte jaro stylově s květinami

Co jiného symbolizuje jaro víc, než květiny? Příroda je v plném květu, tak do toho pojďte s ní! Květinové vzory na oblečení vás nejen omladí, ale i přidají na něžné, křehky ženské kráse a dodají vám pozitivní energii.

My jsme se třeba zamilovaly do šatiček s růžemi. Květované šaty s dlouhými rukávy můžete opět využít při vícero příležitostech; přesvědčte se sama:

Do galagala

Chystáte-li se na jakoukoli slavnostnější příležitost, stačí si k šatům obout boty na podpatku, které pak barevně sladíte s vybraným psaníčkem. My jsme vybrali neutrální stříbrnou, hodit se ale bude i kterákoliv z barev, jež se objevují na šatech (zelenkavá, šedozelená, růžová i červená).

Na obrázku

Podvazkové punčochy

Stříbrné lodičky

Stříbrné psaníčko

chladnější-jaroKdyž je jaro ještě chladné

Šatičky se pochopitelně hodí i na běžné denní nošení. V začátcích jara, kdy je ráno ještě celkem zima, si můžete pod šaty obléct úzké kalhoty a jako vrchní vrstvu zvolit chlupatou vestičku. Pak už jen stačí obout plátěnky v barvě kalhot a můžete vyrazit.

Na obrázku:

Vestička z umělé kožešiny

Trendy lososové džíny

Růžové plátěnky

Když už je na jaře teplejiteplejsijaro

Jakmile na jaře sluníčko vystrčí růžky, můžete svůj rozkvetlý outfit opět přizpůsobit: stačí vám k tomu nenápadné a stále něžné balerínky a jednoduchá kabelka ve stejné barvě. Před příliš velkou dávkou slunečních paprsků vám hlavu ochrání roztomilý slamák.

Na obrázku

Slamák

Starorůžové balerínky

Starorůžová kabelka

 

Nejste zrovna typ, který si libuje v šatech? Nevadí! Vyberte si jiný kousek z květinové záplavy, kterou pro vás máme na e-shopu k dispozici:

flowersvrskyTopy

Blejzr s květinami

Dlouhý květinový overal

Prodloužený květinový top

Šifonové triko s květinovým vzorem

 

 

Kalhoty a sukněflowerspodky

Volné květované kalhoty

Dlouhá sukně s květinami

Rifle s květinovou aplikací

Květinová midi sukně

Šortky s květinovou výšivkou

Koženkové legíny s květinovými motivy

 

flowerdoplnkyKvětinové doplňky

Květinové baleríny na klínku

Tenisky s drobnými kvítky

Šátek s květinami

Květinová velká taška