5 způsobů, jak nosit plisovanou sukni

Plisovaná sukně byla symbolem 70. let. Tehdy ji ve skříni měla snad úplně každá žena (a leckdy nejen jednu). Jak už to tak s módou bývá, trendy dob minulých se časem vrací na výsluní. Nejinak je tomu s plisovanou sukní, která právě letos zažívá opětovný boom. Nosit se dá po celý rok a na celou škálu způsobů – podívejte se sama:

1 podle posledních trendůmikinaatenisky

Chcete-li být maximálně in, zkombinujte plisovanou sukni s pohodlnými teniskami a měkoučkou mikinou. Pozor, i tento styl má svá pravidla: Mikina by měla být natahovací přes hlavu a jednobarevná, v ideálním případě s rozverným potiskem a končit by měla v pase. Tenisky volte tón v tónu buď se sukní nebo s mikinou.

skolacka2 jako rozverná školačka

Věřte tomu nebo ne, ale na muže zabírá máloco tak, jako tato kombinace připomínající školní uniformy z japonských anime. K plisované sukni stačí obléknout zdánlivě nevinnou bílou halenku (může být i lehce průsvitná). Pak už stačí jen obout lakové střevíčky a to nejdůležitější – vysoké punčochy nad kolena. Vyzkoušejte a uvidíte sama!

3 elegantní do prácedoprace

Ztělesněná klasická elegance se z vás stane, když k plisované sukni obléknete vypasované sáčko kratšího střihu. Na nožku obujte užší kotníkové boty, nejlépe na vysokém podpatku, a můžete vyrazit klidně i na důležitou poradu.

rande4 romantická a sexy na rande

Snad každý muž chce vedle sebe mít křehkou princeznu, které by mohl dělat rytíře. Na rande můžete klidně vystavit na odiv svou křehkou ženskou stránku. Jak? Jednoduše si k plisované sukni vyberte něžně romantický (nebo také rafinovaně svůdný) top. Na nohu v tomto případě patří rozhodně lodičky na podpatku.

 

5 na nákupy s kamarádkounakup

Co se dá dělat, předvánoční nákupy za nás bohužel nikdo neobstará. Ale i když je venku zima, můžete být s kamarádkou na nákupech jako vystřižené z módního magazínu. K plisované sukni stačí obout kozačky nad kolena – nebude vám zima a zároveň si zachováte ženský šmrnc. Celý outfit pak doplňte kabátkem s umělou kožešinkou.