5 trendů ve spodním prádle pro rok 2019

Móda a její trendy jsou zkrátka všude a nevyhýbají se ani spodnímu prádlu. To už totiž dávno neplní jen praktickou funkci, ale stává se čím dál častěji součástí našich každodenních outfitů. Nejinak tomu bude i v průběhu příštího roku. Zde je 5 stylů spodního prádla, které vás podle módních profesionálů budou provázet rokem 2019:

1 Tělová přirozenosttelovka

Patrně nejpřirozenějším a nejméně nápadným trendem je spodní prádlo v tělové barvě. To, které pofrčí v roce 2019, musí být bezešvé a svým odstínem by v podstatě mělo splývat s tónem vaší pokožky. Výsledkem je tedy absolutní pohodlí a navíc ještě „neviditelný“ efekt.

krajkaka2 Retro krajka

Podobně jako tělové spodní prádlo je i to krajkové nestárnoucí klasikou, která patrně nikdy úplně nevyjde z obliby. Ovšem krajka, která bude trendy v roce 2019, má mít trochu retro nádech. Tedy žádná pavučinka, ale plastická, klidně i háčkovaná krajka v odstínech starorůžové nebo smetanové.

3 Sametová revolucesamet

Samet se příští rok nebude držet jen společenských šatů, ale přenese se i do spodnějších vrstev – na podprsenky, kalhotky i na tělová body. Spodní prádlo ze sametu, případně se sametovým lookem, působí luxusně a dekadentně zároveň. Z odstínů vybírejte petrolejovou modrou, vínovou nebo fialovou a výsledek nebude mít chybu.

zvire4 Zvířecí potisk

Podobně jako je tomu u materiálů se sametem tomu bude i u potisků se zvířecími motivy. Na spodní prádlo se doslova přenese celá africká savana: leopard, tygr i zebra působí nejen na podprsenkách mladistvě, svěže a sexy. Zvířecí potisky se v roce 2019 ani nemusí držet své původní barevnosti – úžasně vypadá třeba leopardí vzor v červeném nebo růžovém odstínu.

5 Třpyt až oči přecházejílesk

Nebojte se zazářit. A čím více, tím lépe. Probuďte v sobě opět tu malou holčičku, která tak zbožňovala všechno, co se blýskalo. Dovoleno bude vše od prošití lesklou nití, přes korálky a třpytky až po flitry. Mimochodem právě třpytivé spodní prádlo je tou správnou volbou pod transparentní halenku na večírek.