5 žhavých trendů letošního jara

Zima je snad již konečně definitivně za námi a my se tak můžeme těšit z teplých dnů. Ty s sebou samozřejmě přináší i nové módní trendy. Čím byste si tedy v těchto dnech měla udělat radost? Dali jsme pro vás dohromady 5 nejvýraznějších trendů, které zahýbaly i světovými módními moly – chcete-li držet krok s paní módou, určitě si pořiďte alespoň jeden z nich!

ruzova1 sytě růžová

Doby, kdy růžové svršky patřily jen na panenky Barbie jsou dávno ty tam. Růžová je velice ženská, v mužích vzbuzuje ochranitelské pudy, a navíc se dobře kombinuje s ostatními barvami! Vyzkoušejte například bílé kalhoty a růžové tričko nebo černou sukni a růžový top. Odvážnější z vás se mohou bez obav obléci do růžové od hlavy až k patě – kalhoty, triko i boty v sytě pink odstínu z vás udělají nevinnou školačku.

 

 

2 transparencetransparentni

Ukažte kůži! Pokud totiž mluvíme o transparenci, nemíníme tím výjimečně bankovní konta politiků, ale materiály, které budou v kurzu právě letošní jaro. Průhlednost nemusí být nutně pojata nijak vulgárně či nevkusně – stačí drobné detaily (na halence, šatech i botičkách).

pruhy

 

 

3 šikmé a svislé pruhy

Pruhy jsou stálice v módním světě – možná někdy ustoupí trochu do pozadí, ale úplně z módy nevyjdou nikdy. Ty, které letí letos – tedy šikmé a svislé – budou navíc báječně lichotit vaší postavě. Pruhované kalhoty skvěle opticky prodlouží nohy a pruhovaná košile nebo tunika vám zase ubere hned několik kilogramů.

 

 

4 květinový potiskkytky

Na své si letošní jaro přijdou i všechny nenapravitelné romantičky – v kurzu totiž zůstane i nadále květinový potisk. Nosit se bude na všem – na šatech, topech i kabelkách. Oproti loňskému roku, kdy frčely velké, exotické květinové potisky budou letos v kurzu spíše drobnější kvítky ve žlutém či růžovém odstínu na černém nebo bílém podkladu.

asymetrie

 

5 asymetrie

Pryč s nudou a pravidly – letos na jaře se klidně můžete odvázat (přinejmenším co se týče střihů). Do módy se totiž opět vrací asymetrie ve všech svých podobách. Šikmo střižená sukně nebo top či halenka pouze na jedno rameno budou tuto sezónu to pravé ořechové.