(Nejen) riflová móda pro budoucí maminky

Protože víme, že i budoucí maminky se rády pěkně oblékají, věnujeme dnešní článek právě jim. Doby, kdy se ženy za kulaté bříško v těhotenství skoro styděly a zahalovaly se do neforemných pytlů, jsou ty tam. Dnešní maminky jsou na svůj pupíček pyšné a hrdě ho vystavují na obdiv v přiléhavém oblečení. Podívejte se samy, jak báječně se dají zkombinovat pohodlné rifle pro těhulky.

Džínová láskatehurifle1

Pokud nedáte na rifle dopustit, klidně se do denimu zahalte celá od hlavy až k patě, a to i v těhotenství. Chytře střižená džínová košile vám padne i ve třetím trimestru, díky pohodlným botičkám si budete vykračovat jako v bavlnce a třešničkou na dortu může být právě barevná moderní kabelka.

Na obrázku:

Džínová košile pro těhotné

Pohodlné kožené polobotky

Módní kabelka

tehuriflesbilouČistá jako lilie

Pokud potřebujete vypadat reprezentativněji, nebo řekněme smart casual, zkuste sladit rifle a bílé doplňky. V pohodlném bílém těhotenském tričku s volánovými rukávy budete nevinnost sama. Na nožku obujte komfortní bílé tenisky ve sportovním looku a malé nezbytnosti uložte do modré kabelky s ozdobným střapečkem.

Na obrázku:

Bílé těhotenské triko s volánovými rukávy

Bílé polosportovní tenisky

Modrá kabelka se střapcem

Když se napůl oteplítehurifleteplo

Počasí si poslední dobou hraje s námi se všemi. Vyrážíte ráno na celý den z domu a nemáte ponětí, jak bude odpoledne? Vyzrajte na rozmary počasí kombinací pohodlných těhulkovských riflí s pohodlnými šatičkami na tenká ramínka. Na hlavu si pro všechny případy vezměte kšiltovku, která vás ochrání před sluncem i deštěm. Zbývá jen obout růžové sandálky a doladit celý outfit kabelkou s aplikací motýlků.

Na obrázku:

Těhotenské šaty s tenkými ramínky

Vyšívaná kšiltovka

Růžová kabelka s motýlky

Pohodlné růžové sandály

 

Když se oteplí hodně

Máloco je pro budoucí maminku tak příjemné jako osvěžující koupačka. Ať už se v létě s bříškem chystáte k moři nebo do bazénu, prohlédněte si naši nabídku těhotenských plavek. Nemusíte se bát, jsou to tankiny, takže se vám budou i pohodlně oblékat.

tehuplavky

Na obrázku:

Tyrkysové těhotenské tankiny s puntíky

Černobílé těhotenské tankiny

Vzorované těhotenské tankiny

Volná plážová tunika